Graviditetssticka

Graviditetssticka är den enklaste formen av graviditetstest ute på marknaden och är mening att passa samtliga plånböcker.

Stickor är det absolut billigast alternativet när man letar efter graviditetstest och det är utan tvekan även den populäraste.

Det är ganska förståeligt att stickan är populärast och då tänker jag inte enbart på priset utan en graviditetssticka är även väldigt pålitlig och är
av bra kvalité.

graviditetssticka

Saken med graviditetstest stickan är att du måste först samla upp urinen i t.ex. en liten mugg för att sen ställa stickan i urinen. Det är den huvudsakliga orsaken till varför stickan är så pass billig som den är, och det faktum att dom är enkelt uppbyggda.
Dock kan jag förstå personer som kanske inte är intresserade av att använda stickan då man måste samla upp urinen i en mugg, mycket som med Easycup testet. Man vill ju ha det så enkelt som möjligt och helst ska det inte vara äckligt.

Personligen så använde vi oss av stickan när vi ville ta reda på om vi blivit gravida eller inte och dom fungerade hur bra som helst, trots att vi var tvungna att kissa i en mugg först.

Stickan har över 99,9% säkerhet och den är lätt och säker att använda. Dessutom är den CE-märkt och FDA-godkänd.

Man kan läsa mer om graviditetssticka här och även beställa ett paket om man så vill.