Graviditetsstav, Babyplan

Det finns olika graviditetstest på marknaden i dagsläget och det kan kännas som en djungel ibland utan rätt information.
Graviditetsstaven är just ett sådant alternativ som kan förvirra en men nedan hoppas jag kunna klargöra vad skillnaden är mellan t.ex. en stav och en sticka. Läs gärna informationen om graviditetsstickan också för att få en ännu klarare överblick.

Om vi jämför med stickan så är en graviditetsstav mycket ”lättare” att använda sig av.
När man använder dig av staven kan du kissa direkt på den och svaret dyker upp efter en liten stund i det lilla fönstret, mitt på staven, till skillnad från stickan där man först måste samla upp urinen, i till exempel en kopp.

Med tanke på att staven är lite mer avancerad än stickan så kostar staven också lite mer men den är helt klart ett bra alternativ om man inte vill fumla runt med en mugg fylld med urin.

Nuförtiden kan man dessutom hitta graviditetsstavar med veckoindikatorer, vilket menas med att när man tar testet så kan man också se hur långt man är gången i sin graviditets, från befruktningstillfället.

Fast en graviditetsstav kostar lite mer än en graviditetssticka så är det fortfarande väldigt billig för sin klass och mycket bra. Den är hygienisk, har otroligt hög kvalité och den är mycket pålitlig. Den har över 99,9% säkerhet plus att den är CE-märkt och FDA-godkänd.

Graviditetsstav kan man enkelt beställa online om man kanske tycker det är pinsamt att köpa på apoteket och paketen kommer inkognito så ingen vet vad som finns i, förutom säljaren och du själv.