Easycup graviditetstest

Easycup graviditetstest

Easycup graviditetstest

Easycup graviditetstest är relativt nytt på den svenska marknaden med bara några år på nacken. Dock har dom varit tillgängliga under många år utomlands, i drygt 50 länder, och mer än 65 miljoner kvinnor har använt sig av testet, så dom har mycket kunskap och erfarenhet inom området, vilket är mycket viktigt.

Testet är väldigt enkelt att använda. Allt man behöver göra med Easycup testet är att kissa i koppen och resultatet visas efter 3-10 minuter på utsidan av koppen. Man kan ta testet så tidigt som 10 dagar efter befruktningen, vilket är ungefär 2-3 dagar innan förväntad mensperiod.

Med Easycup graviditetstest framgår svaret, som nämnt, på utsidan av koppen och den är mycket hygienisk då man inte måste hantera droppande stickor t.ex. Men så klart är kanske inte Easycup graviditetstest för alla, just på grund av att man måste kissa i en kopp och sen spara koppen en stund. Inte direkt alla som vill hantera sitt eget kiss på det sättet.

Den är 99,9% säker och mycket ”känslig”, då den kan upptäcka en graviditet redan 2 dagar innan förväntad mensperiod, vilket är imponerande.

Easycup är inte direkt det billigaste graviditetstestet på marknaden och den finns inte tillgänglig överallt. Men tack och lov finns internet och man kan enkelt och lätt beställa hem det.

Om man är intresserad kan man beställa Easycup testet här, eller så kan man åtminstone se sig omkring på hemsidan och se om man hittar något annat graviditetstest som passar ännu bättre.