Clearblue graviditetstest

clearblue graviditetstest, stav

Clearblue graviditetstest, stav

Clearblue är världsledande producenter av graviditetstest. Deras produkter är alltid av väldigt hög kvalité men kostar lite mer än t.ex.stickan eller staven.

Det finns en orsak till varför Clearblue är marknadens största producenter av bland annat graviditetstest. Inte nog med att dom funnits på marknaden under många år, vilket medfört en hel del ”trial and error”. Hela tiden förnyar och förbättrar dom sina produkter.
Clearblue graviditetstest är till exempel mycket lätta att använda och till skillnad från väldigt många andra graviditetstest så får man ett säkert resultat efter endast 1 minut.
Dessutom är resultaten från Clearblue graviditetstest exakt lika säkra som om du hade gått till en läkare.

Clearblue erbjuder flera olika variationer av graviditetstest, vilket jag tror beror på att dom vill kunna passa alla plånböcker.
Förutom de vanliga graviditetstesten, så som sticka eller stav, så erbjuder också Clearblue ett graviditetstest med en veckoindikator. Vilket betyder att om du tar testet och du får ett positivt resultatet, att du är gravid, så visar veckoindikatorn hur långt du är kommen i din graviditet, alltså hur många veckor som gått från befruktningen. Detta är ett mycket bra funktion och ett smart sätt att kunna hålla koll själv. Ibland kan ju faktiskt svaren från gynekologen vara lite kryptiska, förutom ”gravid” eller ”ej gravid” svaret.

Om man skulle vara intresserad av Clearblue graviditetstest så kan man enkelt beställa dessa online och få dom direkt levererade till brevlådan, helt inkognito.